Lidingö runt 2009

Mach 1Idag var det säsongspremiär för teamet ombord på SWE-55777, Mach I, Dehler 33 Classic. Förhållandena var optimala med en byig VSV med vindhastigheter uppåt 10 m/s. Båten var i toppform och grejerna fungerade klanderfritt. Besättningen skötte sig också bra även om vi såg en hel del ringrost. Men det är ju halva poängen med Lidingö runt. Extra kul var det att vi förstärkt afterguarden med ägarnas far, som också syns på bilden bredvid.

Vi seglade varvet runt Lidingö på 2 timmar 23 minuter och 59 sekunder. I den preliminära resultatlistan ger det oss en 16:e plats av 33 startande i klassen. Jag passade också på att logga vårt spår runt Lidingö med min Garmin 305 Forerunner. Som ni ser här var den dock avstängd i början av racet. Men kryssen är väl egentligen det mest intressanta. Kommentarer?

This entry was posted in Distanskappsegling and tagged , . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
  • Göran 2009-05-11 at 09:08

    Riktig kul segling och bra att få en genomkörare. Kul att du loggade racet Jeppe!

    Mvh
    Göran