Laser Media Crew

Efter Volvo Ocean Race har var och varannan båt skaffat sig en egen Media Crew. På Gotland runt hade ett antal båtar en webcam som streamade ut vad som hände och inte hände i stiltjen. Efteråt har detta redigerats till snygga filmer. Självklart hänger Team Hoffstedt på trenden. Nedan presenteras en film från utseglingen till onsdagens kvällskör hos MKS. Det är lågvarv mitt i industrisemestern och racen körs utan funktionärer. Trots detta kom tjugo båtar till start. Team Hoffstedt och Smoos Clary slog till på en elfteplats.

Läs mer om Kvällskör hos MKS.

This entry was posted in Laser and tagged . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
 • Markus 2009-07-16 at 10:59

  Förjävla najs liten film. Verkar va en grym kamera. Stadig på handen var du också (både kamera och roder). Och fartkänslan gick verkligen fram. Kändes som 10 knop.
  11e plats, det tar sig – wd.

 • Blur 2009-07-16 at 22:40

  Snyggt… vill vi ju se racet nästa gång 🙂
  Vad är det för kamera?

 • Jesper 2009-07-16 at 22:46

  Hehe, hade för avsikt att filma lite under racet men tanken på kameran var som bortblåst fem minuter innan start. Kul att du frågar om kameran, jag tror du har en likadan ;). Fick nämligen tipset från din badtur-post på Blur. Så tack för tipset!

 • Blur 2009-07-16 at 22:56

  Så lite så… skönt att man kan bidra 🙂

 • Ulf Linder 2009-07-24 at 22:02

  Tack för en liten åktur i Smoos Clary, är nog första gången jag “seglar”. Uffe