Projektavslut med 606:an SWE-890

Min 606-kompanjon, Thomas, och jag har bestämt att avsluta vår gemensamma satsning tillsammans. Huvudanledningen är att Thomas inte känt att han haft tillräckligt med tid att lägga ner för att ge vår satsning rättvisa. Detta ledde naturligtvis till vissa skilda åsikter men grunden var helt klart tid och engagemang. Thomas och jag avslutar som bättre vänner än innan vi började satsningen. Och vi har båda lärt oss mycket. Sådan är seglingens värld.

Det innebär dessutom att det finns en del spännande luckor i seglingskalendern. Mycket tid kommer förstås läggas på Lasern och jag har även lovat att coacha en tjejbesättning i Smaragd. Med lite tur kanske det dyker upp ytterligare nåt projekt.

This entry was posted in Bankappsegling and tagged . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg: