Hetare och hetare tracking på MKS

Magnus Höglund på Laser SWE-168681 har hittat programvara som gör det möjligt att spela upp flera båtars tracking i en film. Hittills har han lagt upp mitt och hans eget spår från onsdagens segling här. För att hänga med är det bra att ha i huvudet att det är harstart. Det innebär att Magnus startar ett tiotal sekunder före mig men längre ner i lä. Här syns ännu tydligare hur jag seglar bort mig vid första kryssmärket. Lärorikt ;).

Jag vågar inte lova något men har vi tur så sammanställer Magnus en trackingfilm från alla som loggar sina race nu på onsdag.

This entry was posted in Laser and tagged . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
 • Philip 2009-09-29 at 12:32

  Hej,

  Fina trackingfilmer! Vad är det för programvara ni har hittat, som ni använder för att göra trackingfilmerna?

  Mvh
  Philip, Smaragd, SWE 187

 • Jesper 2009-09-29 at 12:42

  Hej Philip, vi använder http://www.visualsail.com/.