Åland runt

I fredags mönstrade jag på X-332:an MyWay(FIN-9787) på Eckerö, Åland. Som uppvärmning inför Gotland runt seglade vi Åland runt. En väldigt trevlig LYS-segling i tre etapper runt Åland med gemensam middag på en brygga i den ödsliga, norra Åländska skärgården på lördag kväll. Det blev ett lyckat genrep i perfekta förhållanden. Varmt, strålande sol och cirka 8 sekundmeter med strax över tio i byarna. Stort tack till arrangören ÅSS. Och ett extra jättetack till de aktiva i MSF som med motorbåt och bil såg till att jag hann med färjan hem på söndag kväll! Åländsk gästfrihet i ett nötskal.

Lördag morgon i hamnen på Eckerö.

Startklart söndag morgon.

Åländska klippor, snart dags att slå.

Fina segel från Quantum och Gran.

Det syntes och kändes att Johan är en meriterad jolleseglare.

Kjell, Michael och Johan.

This entry was posted in Havskappsegling and tagged . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg: