Ulf framme i Madeira

Foto: Pierrick Garenne/GPO
Ulf Brändström gick imål på första etappmålet i Madeira imorse. 26:a av 45 startande i serieklassen är grymt bra i den tuffa konkurrensen. Stort grattis Ulf! Nästa etapp går till Brasilien och startar om cirka en vecka.

This entry was posted in Classe Mini and tagged , , . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
  • Marc 2011-10-24 at 15:06

    Hur går det med Uffe?

  • Jesper 2011-10-24 at 20:15

    Uffe har tyvärr tvingats bryta i Cap Verde. Han lyckades laga båda rodren som gått sönder men tre av tre läkare avrådde honom att fortsätta på grund av en allvarlig infektion i knät. Det var risk för blodförgiftning och tävlingsledningen meddelade att de inte skulle vända om någon av följebåtarna om han blev sämre till sjöss. Blodförgiftning till havs är ingen lek. Så det var nog en väldig tur i oturen att rodren gick sönder för Ulf hade nog inte hamnat på Cap Verde annars. Men ändå ett jobbigt och tråkigt beslut för Uffe.