Harken Solo Challenge

Imorrn lördag är det dags för årets riktiga kappseglingshöjdpunkt, Harken Solo Challenge. Jag och Alizé II startar mellan 07:30 och 10:00. Nedan finns länkar till mer info och förhoppningsvis ska det finnas både video och tracking live.

Tävlingen seglas med jaktstart vilket innebär att långsammare båtar startar tidigt och snabbare senare. Först i mål vinner. Om inte vädret/vinden skulle bli helt annan än prognos. Förhoppningsvis hinner jag kommentera lite i denna post under gång. Wish me good luck 🙂

This entry was posted in Shorthanded and tagged , , . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
  • Sis 2012-08-18 at 08:29

    Heja Jeppe! Tänker på dig. Coolt race!! Kram
    Sis

Trackbacks
    Warning: Use of undefined constant type - assumed 'type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/0/2/a/teamhoffstedt.se/httpd.www/wp-content/plugins/spectacula-threaded-comments/includes/template.php on line 45
  • […] Båtar jag seglat ← Harken Solo Challenge […]