GR 2008 I mål


20080701 21:42 skar vi mållinjen i Sandhamn medan solen gick ner över skärgården. Ett glatt jubel bröt ut ombord och kramandet var innerligt. Ett fantastiskt projekt har gått i mål. Bröderna Håkansson har köpt Mach 1 i England av Brian Tuckwood. Det har varit en lång och spännande resa att få hem båten. Att sedan gå i mål efter ett mycket lyckat Gotland Runt är verkligen en milstolpe. Dessutom var den underbara engelsmannen och tidigare ägaren Tuckwood med ombord. Inte konstigt att jag kände tårarna komma när vi tog oss över mållinjen.

Vi kom 4:a av 7 båtar i IRC D-klassen vi deltog i. Omräknat till LYS skulle vår insats räcka till en 23:e plats av 87 startande i LYS D-klassen som seglade exakt samma bana som IRC D.

Fler bilder från seglingen hittar ni på http://picasaweb.google.com/jesper.hoffstedt/GotlandRunt2008.

This entry was posted in Havskappsegling and tagged , . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg: