Premiär för höstcupen på MKS

P1020241

Idag seglade vi årets första seglingar i höstcupen på MKS. 2-4 sekundmeter från sydost och åtta båtar på startlinjen gav fyra bra seglingar. Grabbarna i Team Hoffstedt seglade ganska ojämnt. Men i tredje racet stämde allt och vi lyckades få till en spik vilket såklart var dagens höjdpunkt. Och bastun efteråt förstås. Jag inväntar totalresultatet från Anna och Åsa som var snälla och agerade funktionärer. Stort tack för det!

P1020217

Prestart.

P1020223

Läns.

starttack

Vi kom iväg fint ut på vänsterkanten i tredje racet.

This entry was posted in Laser and tagged . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
  • Anonymous 2009-11-27 at 16:12

    Vilken härlig seglingsblogg. Fina bilder och häftiga
    Laser filmer!

    Mvh
    Mats, Smoos Clary’s tidigare gast.