Team Hoffstedt seglar Watski2Star på Mount Gay 30

P1010858

Nu är det spikat att Team Hoffstedt seglar Watski2Star Baltic tillsammans med Krister Gustafsson ombord på hans Mount Gay 30 Bandito. Inför 2010 kommer Bandito mätas in med vattenbarlast. Detta tillsammans med installation av backstag kommer ge oss ännu bättre fart, framförallt på kryssen.

Mer information om satsningen och båten hittar ni på Banditosidan. Tidigare inlägg från höstens seglingar med Bandito hittar ni under Mount Gay 30-segling på Vättern respektive Mer Mount Gay 30 på Vättern. Det finns även en artikel om Krister och Bandito på Blur|Fler shorthandedracers.

This entry was posted in Shorthanded and tagged , . Bookmark the permalink.
Relaterade inlägg:
Comments
 • KERNEIS 2011-05-28 at 22:57

  Hello Sir, if you are the owner of gay Mounth 30 “Bandito”, I get information to you because I think gay buy mounth 30 NED 5672 one 4 all, which is the same model as “Bandito” built by Harvey and Simoni in 1996 was imported to the Netherlands with the Series 03/1996, I have no technical papers on this boat and I’m looking for documents or a certificate of technical specifications or plans wing. (I have an IRC certificate)
  The French Government asks me for technical documents to register the boat under the French flag, but I have nothing.
  Do you have documents to send by mail or email.
  Thank you very much for your participation in my research.

  mr kerneis patrick
  265 rue anatole le braz
  29480 le relecq-kerhuon
  FRANCE